BOHEMISK GRAVIDFOTOGRAFERING

BOHEMISKT

Om du älskar naturliga och bohemiska bilder så har du kommit till rätt fotograf. Dova färger, naturliga skratt och enkla poser är vad jag som fotograf kommer att ge dig.

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

Jag älskar avslappnade och naturliga gravidbilder. Jag älskar att få fotografera dig precis som du är, där och då. De bästa bilderna brukar oftast vara de som inte är uppställda, när du kanske är påväg till nästa fotoplats eller när du rättar till håret.

VACKRA FOTOPLATSER

Jag har några utvalda fotoplatser som jag vet är vackra oavsett årstid. Alla platser är 10-30 minuter från Borås. Jag väljer ställe utefter väder samt tid på dygnet för att vi ska få det allra bästa ljuset, och ett vackert resultat.

EN STUND FÖR DIG

Att fotograferas när du är gravid handlar inte bara om resultatet i dina bilder. Det handlar även om att här har du en stund för bara dig själv. En stund att landa, andas & bara få vara. Att känna in känslan av att snart vara mamma. 

Jag kommer att guida dig med enkla riktlinjer på enkla poser. Ingenting kommer att vara stelt och jag kommer att prata hela tiden för att du inte ska känna dig obekväm. 

Att sedan få se bilderna och spara de i resten av era liv kommer såklart att vara en stor bonus, och du kommer alltid att minnas den stunden, där du fick känna dig både stark och vacker!

Alltså , WOW! Det är verkligen helt underbara bilder! Kände mig så himla vacker den här dagen! Som en älva som saknade sina vingar! Tack åter igen !!

OM FELICIA

Jag tycker om att resa och har alltid kameran i högsta hugg. Att besöka varma länder och surfa, dricka smoothies och gå på äventyr ligger högst på min lista. Jag har hittills bott i fem olika länder och kan verkligen inte få nog av att undersöka alla hemliga stränder, häftiga tempel och träffa spännande människor på mina resor.

Att besöka nya ställen har verkligen gjort att jag har utvecklats som person, men även mina fotokunskaper har utvecklats och tagit fart sedan jag började se mig omkring i världen. Jag är så himla glad att jag får leva mitt liv precis så som jag gör, att få kontakt med människor och få chansen att fotografera, samtala och lära. Framförallt älskar jag hur man kan kommunicera med personer som inte pratar samma språk och ändå bli vänner för livet.

Under åren jag har jobbat som fotograf har min stil ändrats många gånger. Jag hade svårt att hitta rätt men tillslut så var det bara helt naturligt – bohemiskt. Dova färger och spetstyg är favoriter hos mig. 

Att fotografera bohemiskt för mig innebär inte bara hur man redigerar utan även hur man fångar uttryck på bild.

Most frequent questions and answers

FAQ

Vid spöregn eller mycket blåst så bokar vi om till ett nytt datum. Lite grå himmel eller kyla går ändå bra att fotografera i.

Det ingår 10 bilder från din fotografering.

Självklart kan du köpa till bilder!

Du kan köpa till bilder styckvis för 250kr/st.

Du kan även köpa alla bilder och du får då bilderna skickade till dig digitalt direkt, samt ett fint fotoalbum med alla bilder hemskickade på posten efter ca 14 dagar.
Du får även hem ett vackert USB med alla dina bilder på. Detta kostar 2500kr. 

En vecka (7 dagar) efter fotograferingen får du länken till ditt webbgalleri, där du antingen väljer dina 10 favoriter, lägger till extra bilder – eller alla bilder.

Beställer du alla bilder från fotograferingen får du de skickade till dig direkt digitalt, samt i ett vackert album hemskickat på posten, med tillhörande fint USB, detta kan ta upp till 14 dagar beroende på leveranstid av ditt fotoalbum.

Väljer du att inte köpa till fler bilder så tar det ca 7 dagar innan du har ditt USB i brevlådan.

Din investering

1h fotografering

Lån av bohemisk gravidklänning

Webbgalleri för urval

10 digitala bilder med fri användning

Bilderna levererade på ett vackert USB

4500 kronor inkl. moms

Har du nu tittat igenom mina tidigare fotograferingar, läst om hur det går till att fotograferas hos mig, och känner för att investera i bohemiska och magiska gravidfoton? Då finns det bara en sak kvar att göra. Höra av dig!

Att skicka en förfrågan är inte bindande på något sätt.

Close Menu
%d bloggers like this: