Om du älskar naturliga och bohemiska bilder så har du kommit till rätt fotograf. Dova färger, naturliga skratt och mycket kärlek är vad jag som fotograf kommer att ge er på er bröllopsdag.

Jag älskar avslappnade och naturliga bröllopsbilder. Jag älskar att få fotografera er precis som ni är, där och då. Vi skrattar tillsammans och jag fotograferar er när ni är som tryggast – tillsammans. De bästa bilderna brukar dessutom vara de som inte är uppställda, när ni kanske är påväg till nästa fotoplats eller när någon av er plockar bort lite ludd från skjortan eller klänningen. Eller när vi tar en liten paus och ni kramar om varandra utan att ni egentligen vet att jag har kameran framme!

För att ni ska få så fina foton som möjligt kommer jag att besöka platsen för bröllopet och välja ut en eller två fina fotoplatser inför er dag. Jag kommer att utgå från bakgrund men framförallt efter hur ljuset ligger den tid då ni ska fotograferas.

Beroende på vilket paket ni har valt så möts vi upp på bestämd plats. Vi kramas och pratar en stund, kanske äter något lätt innan fotograferingen sätter igång.

Ni får en stund för bara er två. Att få glömma bort allting runt omkring er och bara få andas och vara tillsammans med varandra. Detta är en av de få stunderna under dagen som ni får till bara er själva och jag kommer att vara där men ändå ge er det space ni vill ha och behöver. 

Ni kommer med stor säkerhet både skratta och gråta under er fotografering och alla känslor kommer att fångas på bild, men utan att ni kanske märker det. Just nu är ER tid och ni kommer att vara både pirriga och nervösa inför er stora dag. Men ni får chansen att bara slappna av en stund och ladda upp inför dagen.

Du är helt fantastisk Felicia!!!! Vi är oerhört nöjda med de bilder vi fått hittills!!! Nu sitter vi som på nålar och väntar på de andra!​

Jag tycker om att resa och har alltid kameran i högsta hugg. Att besöka varma länder och surfa, dricka smoothies och gå på äventyr ligger högst på min lista. Jag har hittills bott i fem olika länder och kan verkligen inte få nog av att undersöka alla hemliga stränder, häftiga tempel och träffa spännande människor på mina resor.

Att besöka nya ställen har verkligen gjort att jag har utvecklats som person, men även mina fotokunskaper har utvecklats och tagit fart sedan jag började se mig omkring i världen. Jag är så himla glad att jag får leva mitt liv precis så som jag gör, att få kontakt med människor och få chansen att fotografera, samtala och lära. Framförallt älskar jag hur man kan kommunicera med personer som inte pratar samma språk och ändå bli vänner för livet.

En mer engagerad fotograf blir nog svårt att finna. Provfotografering innan bröllopet för att kolla ut fina platser och rätt ljus. Vi vill verkligen rekomendera Felicia. Hon fotade vårt bröllop den 10/8 2019 och det blev väldigt många vackra bilder. Vi fick många timmar ihop med henne på bröllopsdagen och vi är så tacksamma för att den dagens fotografering blev precis så som vi önskat! Felicia är så duktig bakom kameran!

// Annika & Gabriel Stridsberg

Under åren jag har jobbat som fotograf har min stil ändrats många gånger. Jag hade svårt att hitta rätt men tillslut så var det bara helt naturligt – bohemiskt. Dova färger och spetstyg är favoriter hos mig. 

Att fotografera bohemiskt för mig innebär inte bara hur man redigerar utan även hur man fångar uttryck på bild. På mina fotograferingar är jag en sådan person som smyger omkring, fotograferar när ni inte riktigt vet om det och när ni naturligt kramas, fixar till håret eller skrattar. Det är de bilderna som både jag och mina brudpar oftast ÄLSKAR och det är så en fotografering med mig ser ut. 

Skicka in din förfrågan till bröllopsfotografering så snart som det går för att jag inte ska vara bokad på er dag. Skicka helst förfrågan 1 år i förväg så är det större chans att jag är tillgänglig.

När ni bokat er fotografering kommer vi överens om ett datum att träffas då vi sitter ner och pratar igenom er dag. Upplägg kring när vi ska fotografera, era önskemål och allting vi kan tänkas behöva veta inför bröllopet. 

Efter bröllopsmötet kommer vi att ha en provfotografering. Där ska vi lära känna varandra och jag kommer att ge er lite tips inför den stora dagen. Jag kommer att reka platser innan och vi kommer överens om en tid som gärna är ungefärlig med tiden för porträttfotografering under er dag.

Dagen efter bröllopet kommer ni att få 2 st sneakpeek bilder som ni får tillgång att använda hur ni vill. Därefter tar det ca 4 veckor innan leverans av era bilder. De kommer levererade i digitalt format på ett vackert USB-minne.

Most frequent questions and answers

No need to worry! Jag har alltid med mig två fina vita paraplyer till fotograferingen som gör sig vackra på bild. Om det skulle spöregna så har jag kollat ut en plats i förväg där vi kan vara. Kanske inomhus, under en vacker bro eller annat ställe som finns i närheten.

Beroende på vart bröllopet är samt hur många timmar ni bokar så kan det hända att jag behöver boka boende. Jag letar efter ett boende i närheten och därefter berättar jag hur mycket det kostar och priset läggs sedan på slutfakturan.

Jag stannar gärna längre än bokad tid. Jag stannar i max 3 timmar extra och då debiterar jag 2000:- extra per påbörjad timme. Jag stannar såklart inte om inte ni har bett mig, och summan läggs sedan på slutfakturan.

I alla mina paket ingår körning inom Borås.

Vid resor utanför Borås tilkommer 30 kr/mil, vid annat typ av färdsätt såsom tåg, flyg eller buss faktureras en reseersättning för biljettpriset.

Bokningsavgiften betalas som en trygghet för er som brudpar, och för mig som fotograf. Först när bokningsavgiften är betald är datumet ert.

Bokningsavgiften är 50% av er totala faktura och betalas inte tillbaka.

I samband med urval av bilder efter bröllop betalas resterande 50% av ert pris. 

FELICIA ELIN IDA! Vad har du gjort? Vet inte ens vart jag ska börja. Ditt brev! Började att gråta floder. Du är helt underbar!! Har inte vågat fråga om bilderna då jag vet att du har ganska mycket att rodda i, men jag kan säga dig att som vi har längtat! Och på något vis har du levererat ALLT! Världens finaste ask med ett ännu finare innehåll! Så fantastiska bilder, är verkligen det vi önskade oss PLUS att du har knåpat ihop en film dessutom. DU FÅR MER ÄN GODKÄNT. TACK TACK TACK!! Du är bäst! 

4 Timmar

I fyra sammanhängande timmar är jag all yours! 

Detta paket är lämpligt för porträttfotografering, vigsel & mingel. 

Ni får 150 redigerade bilder levererade digitalt på ett fint USB.

12.500:- inkl. Moms

8 timmar

Till er som vill ha fler minnen förevigade. Som vill kunna titta tillbaka på dagen redan från förberedelserna. Detta paket är lämpligt för förberedelser , first look, porträttfotografering, vigsel och eventuellt delar av minglet. Ni får 300 bilder levererade digitalt på ett fint USB i brevlådan. Dessutom får ni ca 30 utvalda printar (10×15).

18.000:- inkl. Moms

12 timmar

Här är jag med från första stund tills ni är så trötta i benen av allt dansade att ni knappt orkar stå längre. Jag är med från förberedelser och 12 timmar framåt, alltså ingår i detta paket förberedelser, first look, porträttfotografering, vigsel, mingel, middag & party!

Ni får 600 bilder levererade i ett personligt paket och digitalt på ett fint USB. Dessutom får ni ca 45 utvalda printar (10×15).

25.000:- inkl. Moms

På alla paket betalas en bokningsavgift på 50%.

Har ni nu tittat igenom mina tidigare bröllop, läst om hur det går till att fotograferas hos mig, och känner för att investera i bohemiska och magiska bröllopsfoton? Då finns det bara en sak kvar att göra. Höra av er!

Att skicka en förfrågan är inte bindande på något sätt. Jag kollar först om jag är ledig på ert datum och därefter träffas vi på ett kostnadsfritt möte där vi pratar om era önskemål.

Close Menu
%d bloggers like this: